dimarts, 25 de gener del 2011

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA DE LA AEPCFA-GIRONA

Companys i companyes: un escrit dirigit a la rectora de la Universitat de Girona i presidenta de la Red universitaria Yo, sí puedo (amb registre d’entrada 5-1-11) signat per David Minoves i Llucià, encara (?) Director General de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària, que rebem, de manera informal, passat reis, ha originat un conflicte molt greu a l’AEPCFA en particular i a la cooperació catalana amb Nicaragua en general (us adjuntem, per a la vostra informació, una breu cronologia, annex 1). Immediatament la PNLA, Plataforma per una Nicaragua Lliure d’Analfabetisme, va convocar una reunió urgent i extraordinària que va tenir lloc el passat 18 de gener a Barcelona (a l’annex 1 teniu un resum de la mateixa). El primer dels vuit acords que vam adoptar va ser la redacció d’un escrit que es faria arribar a organismes i persones relacionats amb la solidaritat i la cooperació amb el poble de Nicaragua (s’adjunta a l’annex 2).

Hem cregut oportú, però, convocar una trobada a Girona per tal de informar i tractar aquest tema de primera mà i fer pinya amb les gestions que s’han començat a fer cercant solucions, a més a més de reunir el màxim d’adhesions al manifest de la PNLA. És per tot això que us convidem a una trobada que farem el proper dimecres, 2 de febrer, de 7 a 9 del vespre, a la nova seu de la Coordinadora d’ONG solidàries de les comarques gironines, carrer Mestre Francesc Civil 3, Girona (davant de l’Estació Jove-Parc Central).

Mentrestant, podeu fer arribar la vostra adhesió al document de la PNLA simplement amb un correu a sebasparra@solidaries.org amb el vostre nom i cognoms i l’organisme o entitat on participeu.

No cal dir que, en aquest 50è aniversari de la fundació del FSLN, ens agradaria moltíssim comptar amb la vostra adhesió i trobar-vos el proper dimecres demostrant que tractant-se del poble germà de Nicaragua continuar dient que “la solidaritat és la tendresa dels pobles” no és cap frase feta...

Rebeu una abraçada fraternal i solidària.

Salut!

Sebas Parra, AEPCFA-Girona