dilluns, 6 d’octubre del 2014

CONVOCATÒRIA REUNIÓ 1 DE LA COMISSIÓ PRO CELEBRACIÓ DEL 35È ANIVERSARI DE LA CNA DE NICARAGUA (Comissió CNA35)


Al pic de l'estiu, i convocades per l'AEPCFA, ens vam trobar a Barcelona representants de diverses entitats solidàries amb Nicaragua i vam decidir crear la Comissió pro celebració del 35è aniversari de la CNA de Nicaragua (Comissió CNA35). La Comissió està integrada inicialment per: Amics de Puerto Cabezas de Vilafranca del Penedès, Àrea de solidaritat i cooperació de l'Ajuntament de Girona, Associació d'Educació Popular Carlos Fonseca Amador, AEPCFA-Barcelona i Girona, Casa de Nicaragua, Comité Antiimperialista, Comitè de Solidaritat Sandinista, eldimoni.com de Santa Eugènia de Ter, La Guerrilla Comunicacional, SolidariQuart, Solidaritat Arbúcies-Palacagüina, SOARPAL i SOLNICA, Solidaridad con Nicaragua. La Comissió restarà oberta a qualsevol institució, entitat o persona que vulgui sumar-se. Es reunirà ordinàriament 3 vegades, una per trimestre fins a 'agost de 2015, i funcionarem mitjançant una llista de correu. Finalment vam decidir elaborar un Pla de treball de la Comissió CNA35 que contemplarà aquests elements: 
  • Organització: equip de coordinació, Crida, llista de distribució de correu i administració de la informació al bloc, difusió,... 
  • Edició del llibre El sueño que fue (en Sebas centralitza el tema) 
  • Viatge d'Orlando Pineda (2014): presentacions del llibre/crida Brigada CNA35 arreu de l'estat i al II Encuentro Europeo de Solidaridad amb la RPS de Milà. 
  • Brigada CNA35 (2015).
Iniciat el nou curs, convoquem a tothom que estigui interessat a començar a fer feina a una reunió el proper dissabte 18 d'octubre, a les 10.30 del matí, al Centre Cultural Joan N. García-Nieto - Centre Cívic la Gavarra, C/Mossèn Andreu 13-19 de Cornellà de Llobregat (Metro: L5, parada: Gavarra). Després els que puguin i vulguin dinarem plegats en un restaurant a prop: El Bodegón. C\ Ramoneda). L'ordre del dia que es proposa és el següent:

  1. Programa preliminar de l'estada d'Orlando Pineda/presentacions del llibre El sueño que fue. Un relato sobre la alfabetización en Nicaragua: en Sebas Parra presentarà una proposta.
  2. Organització de la Comissió CNA35: equip de coordinació i temes organitzatius que cal concretar.
  3. Organització de la Brigada Europea CNA35
  4. Altres temes d'interès

Donat que aquesta serà l'única reunió que farem aquest 2014 us preguem la vostra assistència, al menys d'una persona de cada entitat.

Salut!

AEPCFA