divendres, 5 de novembre del 2010

NOTA DE L’EQUIP DE REDACCIÓ: TORNEM A LA FEINA, SEMBLA QUE ARA DE MANERA DEFINITIVA... GRÀCIES PER LA VOSTRA COMPRENSIÓN

Per alguns problemes personals que han afectat al coordinador de l’equip d’edició d’aquest bloc de l’AEPCFA-Girona hem hagut de mantenir un silenci que ara ja estem en condicions de trencar tornant a la normalitat. Tornem, doncs, amb nous ànims i la mateixa força i determinació de sempre per continuar informant sobre tot allò relacionat amb l’alfabetització a Nicaragua, i més concretament l’alfabetització de les comunitats indígenes de la Costa Carib.

En aquesta nova etapa inclourem també notícia de les activitats i altres informacions relacionades amb els col·lectius i organismes relacionats amb Nicaragua que ens facin arribar.

Encara hem de solucionar un problema tècnic relacionat amb la llista de distribució antiga per la qual cosa possiblement no podrem arribar a totes les persones que rebien les noticies del nostre bloc. Però intentarem resoldre’l en un curt termini.

Moltes gràcies a tothom!

Salut!

Equip de redacció