dijous, 9 de maig del 2013

El Pla de Ter, solidari amb el món


Volem fer servir l'educació a l'hora de construir el nostre univers de valors, a l'hora de repensar la solidaritat i la cooperació i a l'hora de construir junts una nació i un món com voldríem que fos, aquí i arreu. I volem començar construint-los al Pla de Ter (Santa Eugènia·Can Gibert·Sant Narcís). Perquè tal com ens recorda el mestre de mestres, Paulo Freire, "l'educació no canvia el món: canvia les persones que van a canviar el món."

L'Associació d'Educació Popular Carlos Fonseca Amador (AEPCFA-Girona), integrada en la Mancomunitat Santa Eugènia·Can Gibert, compromesa en l'eradicació de l'analfabetisme a Nicaragua en general i a les comunitats indígenes del municipi agermanat de Bluefields, en particular, s'ha compromès a treballar en la constitució d'un grup de persones solidàries amb Bluefields i la resta de pobles i col·lectius en procés d'alliberament i progrés. Et/us convidem a participar...

DIVENDRES 17 de maig

Ens trobarem el proper divendres -17 de maig-, de 8 a 10 del vespre, al Centre cívic de Can Ninetes de Santa Eugènia de Ter i parlarem de tot plegat. Només cal portar quatre coses: passió, compromís, ganes de lluitar i molta esperança.

Us hi esperem!

Sebas Parra, AEPCFA-Girona

INFORMACIÓ prèvia i actualitzada