dimecres, 7 de novembre del 2012

NOVEMBRE: US CONVIDEM A SORTIR AL CARRER

Companyes i companys, sembla que tenim un novembre ben ple de lluites i esperances... Ens permetem fer-vos arribar informació sobre algunes activitats, molt relacionades amb la nostra lluita per l'eradicació de l'analfabetisme polític, que poden ser del vostre interès, i, naturalment, us convidem a participar en la mesura que us sigui possible.
  • aquest divendres, 9-11, la Xarxa pels Drets Socials (antiga comissió pro retallades, integrada per l'Assemblea Popular de Girona, l'Ateneu 24 de Juny, l'Ateneu Republicà Català, CGT, CCOO, Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, Coordinadora Obrera Sindical, CUP, Intersindical Alternativa de Catalunya, ICV-EUiA, Mancomunitat de Santa Eugènia i Can Gibert, Mesa d’Entitats per la Participació, Nucli Paulo Freire de la UdG, PAH – Girona, 15 M (una part), Revolta Global, SeneCat i UGT) a organitzat un debat electoral amb el lema “Les entitats pregunten”, a les 19h a l'Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona.
  • el dia següent, dissabte, 10-11, una proposta més lúdica: diversos col·lectius (amigues de l'ALBA, Associació Mestres 68, AEPCFA-Girona i A l'ALBA, Guerrilla Komunicacional) han organitzat un sopar-trobada amb la Cra. Leonela Relys, cubana, creadora del mètode d'alfabetització “Yo, sí puedo” que ha vongut a recollir el Premi Mestres 68 d'enguany. Serà en el Restaurant La Llosa, carrer Vista Alegre 3 de Girona (al costat dels mossos). Cal fer un correu a a info@miraicrida.org per tal de poder controlar una mica el tema..
  • el dilluns dia 12, el Nucli Paulo Freire de la UdG organitza una trobada oberta a tothom amb la presència de Leonela Relys. A 2/4 7 de la tarda a la Facultat d'Educació i Psicologia.
  • El dimarts13, a les 7 a la Sala d'Actes de la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdG tenim l'acte de lliurament dels premis Mestres 68 d'enguany.
  • El dimecres 14N, VAGA GENERAL.
  • I, especialment per a la gent de Barcelona i comarques, el divendres 16, a 2/4 de 7, a la Sala d'actes de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, Avda. de les Drassanes 3 de Barcelona, acomiadem a la Leonela Relys amb una xerrada-col·loqui organitzada per Mestres 68 i la col·laboració de diverses entitats (Assoc. de Mestres Rosa sensat, Casal d'amistat Català-Cubà Julio Trigo de Blanes, AEPCFA, Imatges per la solidaritat,...)
  • I per tal de salpebrar tot el programa la Xarxa pels Drets Socials ha organitzat un Cicle de Cinema Social, els divendres 9, 16, 23 i 30, sempre a 2/4 de 9 del vespre a Can Marfà de Santa Eugènia, centrat en els àmbits de l'Educació, la Sanitat, l'Habitatge i el Treball.
Des de l'AEPCFA-Girona i els col·lectius que hem organitzat les diferents activitats us animem a sortir de casa i acompanyar-nos.