divendres, 15 de juny del 2012

CONVOCATÒRIA ULTIMA REUNIÓ DEL CURS DE LA PNLA: divendres 29 de juny


Us convidem a acomiadar el curs amb un programa fora de sèrie...
preneu nota i reserveu-vos el divendres 29 de juny:

- 19:30 Trobada general al Pati Llimona, carrer Regomir, 3
(això em diuen que està “de la plaça Sant Jaume mirant a l'ajuntament el carrer que baixa a l'esquerra, que és el carrer Ciutat. Cal caminar com a "500 varas", és a dir una distància indeterminada....ja sabeu com va)
Esperem a la gent de la Casa de Nicaragua, Amics i amigues de Puerto, l’AEPCFA de Girona i Barcelona, el Comité de Solidaritat Sandinista, Sindicalistes solidaris i cooperació Fete-UGT, la gent solidària de La Mallola, Nicas, brigadistes... a tothom, vaja.
Comentarem la situació actual a Nicaragua i a Catalunya, especialment des de la perspectiva de la solidaritat internacionalista i la cooperació solidària amb l’alfabetització de les comunitats indígenes de la costa carib sud que porta a terme l’AEPCFA. Parlarem del futur de la PNLA. Presentarem la V Brigada AEPCFA/IPF a la RAAS, agost 2012. I anirem a fer un toc.
- 21:30 Estrena del documental “La Revolución tiene todas las vocales” (1h 51’), de Pep Caballé. Cloenda del 3r Cicle de cinema Casa de Nicaragua de Catalunya. Sessió a la fresca, al Pati del carrer Correu Vell, núm. 5. I a continuació debat...

US HI ESPEREM!!!