dimecres, 4 d’abril del 2012

PROPERES PRESENTACIONS DEL LLIBRE EDITAT PER L’AEPCFA “Ensenyar, aprendre, salvar-se"


- dimarts, 10 d’abril, a 2/4 de 6 de la tarda, a la Facultat d’Infermeria de la UdG. Intervindran: Concepció Morera, Pilar Parra. Sebas Parra i Suso Vázquez. Organitza: Facultat d’Infermeria de la UdG.
- dilluns, 16 d’abril, a les 9 del matí, a la Sala d’actes de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG. Intervindran: Judit Font i Sebas Parra. Organitza: Nucli Paulo Freire de la UdG.
- dimarts, 17 d’abril, a les 9 del matí, a la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG. Intervindran: Joan Canimas i Sebas Parra. Organitza: Nucli Paulo Freire de la UdG.
- dimarts, 17 d’abril, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’Escola d’adults de Girona. Intervindran: Miquel Blanch, Dolors Magret i Sebas Parra. Organitza: Escola d’adults de Girona.
- divendres, 20 d’abril, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’IES S’Agulla de Blanes. Intervindran: Rocío Quijano i Sebas Parra. Organitza: IES S’Agulla de Blanes.
- divendres, 20 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre al Casal Cívic Blanes – Can Borell. Intervindran: Rocío Quijano i Sebas Parra. Organitza: Casal Cívic Blanes – Can Borell