dissabte, 11 de juliol del 2015

L'AEPCFA us convida a celebrar el 19-J - La AEPCFA les invita a celebrar el 19-J


L'Associació d'Educació Popular Carlos Fonseca Amador de Girona, juntament amb el col·lectiu MAD7, us conviden a un vermut republicà que tindrà lloc el proper diumenge, 19 de juliol, a partir de 2/4 de 2, a l'Ateneu Eugenienc, antiga Biblioteca Salvador Allende, carrer Montseny 74 de Santa Eugènia de Ter-Girona. Volem celebrar simbòlicament el 19-J revolucionari a Catalunya i Nicaragua: 1936, alçament obrer contra el cop d'estat franquista preludi de la Revolució Social i la guerra civil posterior i 1979, derrocament de la dictadura somocista per part del FSLN a Nicaragua. 
L'acte serà la cloenda de la primera sessió, dedicada al dret a l'educació, de les Jornades (RE)PENSEM LA REPÚBLICA CATALANA organitzades per la CUP-Crida Constituent a diferents municipis de les comarques gironines. 

------------------------

La Asociación de Educación Popular Carlos Fonseca Amador de Girona, junto con el colectivo MAD7, les invitan a un vermut republicano que tendrá lugar el próximo domingo, 19 de julio, a partir de las 13.30 horas, al Ateneu Eugenienc, antigua Biblioteca Salvador Allende, calle Montseny 74 de Santa Eugènia de Ter-Girona. Queremos celebrar simbólicamente el 19-J revolucionario en Cataluña y Nicaragua: 1936, levantamiento obrero contra el golpe de estado franquista preludio de la Revolución Social y la guerra civil posterior y 1979, derrocamiento de la dictadura somocista por parte del FSLN en Nicaragua.
El acto será la clausura de la primera sesión, dedicada al derecho a la educación, de las Jornadas (RE) PENSEM LA REPÚBLICA CATALANA organizadas por la CUP-Crida Constituent en diferentes municipios de las comarcas gerundenses.