dissabte, 6 d’octubre del 2012

Presentació del llibre “Ensenyar, aprendre, salvar-se” a Vilafranca del Penedès

El passat dijous, 4 d’octubre, a la Biblioteca Torres i Bages de Vilafranca del Penedès va tenir lloc la presentació del llibre “Ensenyar, aprendre, salvar-se” editat per l’AEPCFA. Van obrir l’acte unes paraules de benvinguda i presentació de la presidenta de l’Associació Amics de Puerto Cabezas i a continuació van intervenir Sebas Parra, Ramon Carbonell i Matilde Martínez, autors del llibre. Finalment es va obrir un torn d’intervencions entre les persones assistents.

Aquesta presentació tanca de manera preliminar la campanya de presentacions del llibre que des de l’AEPCFA es valora molt positivament, doncs malgrat que encara es prepara alguna presentació més, s’han fet un total de 37: 17 a la Ciutat de Girona (11 d’elles a la Universitat de Girona), 10 a diferents municipis de les comarques gironines (Blanes, Palafrugell, Llagostera, Salt, Quart, La Bisbal d’Empordà, Arbúcies i Banyoles) i 10 a altres indrets de Catalunya i el País Valencià (Barcelona, Terrassa, Mataró, Cornellà del Llobregat, Vilafranca del Penedès, Castelló de la Plana, València i Xàtiva). S’han implicat un total de 46 institucions i entitats i 95 persones en l’organització de les diferents presentacions i s’han portat a terme un total de 39 cercles de lectura i 14 assemblees amb un total de 1.091 participants. 
Recordem que aquest llibre, juntament amb el documental de Pep Caballé “La Revolución tiene todas las vocales” recentment editat per l’AEPCFA, son els materials centrals del Projecte de sensibilització i Educació per al desenvolupament que l’AEPCFA porta a terme en celebració del XXV aniversari de l’agermanament Girona-Bluefields.

Presentación del libro “Enseñar, aprender, salvarse” en Vilafranca del Penedès
El pasado día jueves, 4 de octubre, a la Biblioteca Torres y Bages de Vilafranca del Penedès tuvo lugar la presentación del libro “Enseñar, aprender, salvarse” editado por el AEPCFA. Abrieron el acto unas palabras de bienvenida y presentación de la presidenta de la Asociación Amigos de Puerto Cabezas y a continuación intervinieron Sebas Parra, Ramon Carbonell y Matilde Martínez, autores del libro. Finalmente se abrió un turno de intervenciones entre las persones asistentes.
Esta presentación cierra de manera preliminar la campaña de presentaciones del libro que desde el AEPCFA se valora muy positivamente, pues a pesar de que todavía se prepara alguna presentación más, se han hecho un total de 37: 17 en la Ciutat de Girona (11 de ellas en la Universidad de Girona), 10 a diferentes municipios de las comarcas gerundenses (Blanes, Palafrugell, Llagostera, Salt, Quart, La Bisbal d'Empordà, Arbúcies y Banyoles) y 10 a otros lugares de Cataluña y el País Valenciano (Barcelona, Terrassa, Mataró, Cornellà del Llobregat, Vilafranca del Penedès, Castelló de la Plana, València y Xàtiva). Se han implicado un total de 46 instituciones y entidades y 95 personas en la organización de las diferentes presentaciones y se han llevado a cabo un total de 39 círculos de lectura y 14 asambleas con un total de 1.091 participantes. 
Recordamos que este libro, junto con el documental de Pep Caballé “La Revolución tiene todas las vocales” recientemente editado por la AEPCFA, son los materiales centrales del Proyecto de sensibilización y Educación para el desarrollo que el AEPCFA lleva a cabo en celebración del XXV aniversario del hermanamiento Girona-Bluefields.