dimarts, 3 de juliol del 2012

L'ALCALDE DE BLUEFIELDS (NICARAGUA) VISITA DEMÀ DIMECRES (4) GIRONA I SANTA EUGÈNIA DE TER, EN EL MARC DEL 25È ANIVERSARI DE L'AGERMANAMENT


Harold Bacon Brokamp és metge i alcalde de Bluefields des del gener de 2009 pel Partido Liberal Constitucionalista. Visita Catalunya aquesta primera setmana de juliol en viatge particular i ha acceptat una invitació de l'AEPCFA-Girona, de la Comissió pro-celebració 25 aniversari de l'Agermanament Girona-Bluefields de la Plataforma per una Nicaragua Lliure d'Analfabetisme (PNLA), per visitar la ciutat de Girona i el poble de Santa Eugènia de Ter, concretament demà dimecres, 4 de juliol.
La Mancomunitat Santa Eugènia·Can Gibert s'encarrega del programa d'activitats i d'acompanyar-lo en la seva estada a Girona i en la seva visita a l'alcalde Carles Puigdemont (a la tarda).
Recordem que Bluefields és la capital de la Regió Autònoma de l'Atlàntic Sud (RAAS) i està agermanada amb Girona des de fa 25 anys.

Celebració dels aniversaris dels agermanaments amb les ciutats de Bluefields i Farsia

Aquest any 2012 es celebra el 25è aniversari de l'agermanament entre el municipi de Bluefields a Nicaragua i la ciutat de Girona. Bluefields és la ciutat més important de la costa del Carib nicaragüenc i està caracteritzada per una diversitat ètnica, multilingüe i multicultural.
També, en aquest any 2012, es celebra el 15è aniversari de l'agermanament entre Farsia al Sàhara Occidental i Girona. Farsia és una daria de la wilaya d'Smara enclavada en els campaments de refugiats de Tindouf (sud Algèria).